händer på stränder!

Ren Kust, Västkuststiftelsen medverkar i Race Village på Volvo Ocean Race den 14 - 21 juni 2018. Här lanserar man sin senaste kampanj för att värva strandstädare till Västkustens stränder - Händer på Stränder!

Ulrika Marklund är ansvarig för arbetet på Ren Kust:
– Det här är en tillfälle för oss att komma i kontakt med tusentals människor som är intresserade av segling och hav. Vi vet att frågan väcker starka känslor och här måste vi hjälpas åt. Med hjälp av Strandstädarkartan kan varje insats synliggöras.
 
Har du en strand du månar om? Kom till Ren Kusts monter i Race Village så får du veta mer hur dina händer på stränder kan göra skillnad.

Ren Kust stöttar och samordnar strandstädningen i tolv Västkustkommuner bland annat med hjälp av Strandstädarkartan. För mer information om Ren Kust följ länk.  

Valtal
Till sin monter på Race Village på Volvo Ocean Race har Ren Kust även bjudit in ett flertal människor som engagerar sig i plastfrågan. Kom och lyssna på när de "valtalar" i valfiskens buk.
 
Se programmet för hålltider och talare. 

På plats i tältet finns representanter för Ren Kust samt många andra engagerade strandstädare, forskare och konstnärer som bara längtar efter att få träffa dig.

Varmt välkommen!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter